Decocadeau Kristal, Glas en Curiosa

Decocadeau Kristal, Glas en Curiosa

Noord-Brabant, Nederland
Contactpersoon:
de heer A.P.M. Bouleij
Adres:
Kruiskampsingel 89
5224 KD 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant Nederland
Contactgegevens:
mobiel 06-27405460
Openingstijden:
Webshop 7 x 24 uur.

Voor het bezichtiging van de producten kunt u een afspraak maken via mail.
Mogelijkheden voor het maken van een afspraak zijn er zowel overdag, 's avonds en in het weekend.

De aangeboden verzameling glas rouleert doorgaans en wordt regelmatig met andere verworven items aangevuld. Welke zorgvuldig worden geselecteerd op een goede conditie, kwaliteit en een gunstige prijsstelling voor de klant. Wij leveren per direct uit voorraad en verzenden onze items wereldwijd. Het aanbieden van een wereldwijde verzendservice vereist een serieuze aanpak. Alle orders worden met zorg verpakt om breuk uit te sluiten. Wij voeren deze taak, inclusief verpakkingsmateriaal, kosteloos uit. Wij streven ernaar om iedere aankoop snel en zorgvuldig af te wikkelen. Met de juiste bijgesloten vervoersdocumenten worden vertragingen van het pakket zoveel mogelijk uitgesloten.

Informatie aanvragen bij Decocadeau Kristal, Glas en Curiosa:

Specialisatie Decocadeau Kristal, Glas en Curiosa

Welkom

De verzameling glas en kristal van Decocadeau bestaat o.a. uit Boheems Art Deco glas. Waaronder een verscheidenheid aan vazen en glasobjecten uitgevoerd in diverse glas technieken als persglas, geblazen glas en Tango glas.
Kristal glas afkomstig uit Tsjechisch Bohemen circa 1960 en het Italiaanse Murano glas kunt u ook bij ons vinden in de glas verzameling.
Een verzameling Belgisch glas vanuit de glasfabriek van Scailmont met items van Henri Martin. Het Belgische Booms glas met onder andere items van Felix van Ransbeeck. Het Doyen glas bekend van zijn optisch geblazen vazen uit de Floralie serie en vazen in zwart glas met of zonder tin decoratie of handschilderingen in emaille-verf. Glasobjecten van De Boussu met luchtbelletjes. Vintage glas van onder andere Gistl, Aseda, Maltaglas, Enerijda, Mats Jonasson, Florence opaline glas en meer.

Decocadeau biedt u zo'n 330 producten aan die in de reguliere winkel niet meer voorhanden zijn.

De specialisatie bestaat uit voornamelijk Glas & kristal. Tevens hebben wij producten ondergebracht in de categorie “Keramiek & porselein” en er is een assortiment “Curiosa”. Van elk aangeboden product is er slechts één exemplaar in onze collectie.

top