Over deAntieksite.nl

Onze visie

Antiek en kunst op het internet moeten de kwaliteit uitstralen die bij de branche hoort. DeAntieksite is opgebouwd rond het antiek zelf, als een praktische catalogus, waar het voor de antiek-liefhebber goed toeven is. De potentiƫle klant moet vrij kunnen scharrelen en op een inspirerende wijze antiek kunnen zoeken en vinden. De uiteindelijke verkoop vindt plaats na persoonlijk contact tussen de potentiƫle klant en de handelaar. DeAntieksite is dus geen webshop waar online besteld kan worden.

Voor wie

DeAntieksite is uitsluitend bedoeld voor aanbod van antiek en oude kunst van de vakhandel. Wij verwachten van de antiquair voldoende vakkennis om de klant goed te kunnen informeren over ieder aangeboden artikel. DeAntieksite vertoont geen replica's, maar uitsluitend echt antiek. Vertoonde kunstvoorwerpen dienen origineel en van goede kwaliteit te zijn.
Wij tonen op deAntieksite geen reclame van externe partijen, zodat alle aandacht wordt gericht op het aanbod van de aangesloten handelaren.

Onze doelen

  • Verhoging van de omzet van aangesloten handelaren door hun antiek en kunst op een aantrekkelijke manier aan het grote publiek aan te bieden.
  • Een weerwoord bieden tegen vrijblijvende en particuliere handel van antiek op het internet.

Internationaal

De bij ons aangesloten antiquairs/kunsthandelaren hebben toegang met hun artikelen tot een speciale Pinterest pagina: Dream Antiques. Hiermee bieden wij ook een platform buiten Nederland.

top